Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Keskustelua Real Madridista / Vs: Mitä kuuluu?
« Uusin viesti kirjoittanut Siete tänään kello 03:01:03 »
Özil hävisi Crossbar challengen Lacazettea vastaan ja lopputulos on tässä.

2
Keskustelua Real Madridista / Vs: Varmistuneet siirrot, kesä 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Siete eilen kello 19:19:44 »
Cristo González siirtyy Udineseen 1,5 miljoonalla eurolla. Real Madrid neuvotteli kahden vuoden takaisinosto-oikeuden, etuosto-oikeuden ja 50% mahdollisesta tulevasta siirrosta.

http://www.udinese.it/news/squadra/cristo-gonzalez-e-un-nuovo-giocatore-bianconero?wosid=5Wx1yZ2GsdykycbKCuMZ9g
3
Keskustelua Real Madridista / Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Uusin viesti kirjoittanut maheinon eilen kello 18:20:28 »
Samaa mieltä. Vini oli alkuvuodesta parhaimmillaan maalipaikkojen luonnissa ja vastustajan ohittamisessa. Oikealla pelatessa voi keskittyä vain niihin asioihin.

On vaan vähän heikkoa jos Vinillä ei ole kuin Benz ja Eden joille syöttää. Keskikentän pitäisi jakaa maalintekovastuuta. Isco, Modric ja Kroos eivät siihen kykene. Siksi James ja Pogba.

Eden ja Vini ovat lähinnä maalipaikkojen luojia, eivät juurikaan yhdellä kosketuksella viimeistelijöitä.
4
Keskustelua Real Madridista / Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Uusin viesti kirjoittanut Losblancos eilen kello 16:53:16 »
Ite katsoisin Vinin oikealla ensin ennen kuin tuomitsen. Todella vähän siellä ehti kokeilla. Viimeistelytaidossa on sen verran puutteita, että vasemmalta keskelle leikkaaminen menee ainakin vielä hukkaan. Hazard oikeutetusti ykkösehdokas vasemmalla.

Samaa mieltä. Ei Viniä oikealla kannata etukäteen tuomita. Nuori pelaaja voi aivan hyvin sopeutua pelaamaan molemmilla laidoilla. Ottelun aikana myös varmasti vaihtelevat laitoja. Jo viime kaudellakin Vini ohitti pakin useasti laidan puolelta, niin miksei se onnistuisi toisellakin laidalla? Ja tällöin syötön/keskityksen pääsee antamaan vahvemmalla jalalla.

Asension taas uskon nimenomaan sopimaan paremmin oikealle, kun laukaisuvoimaisena pelaajana pääsee leikkaamaan keskelle ja käyttämään vahvempaa jalkaansa.

Mutta jos Bale tosiaan jää, niin tiedä sitten kuka siellä oikealla vetää. Ja edelleenkin on ihan mahdollista, että vedetään timantilla, jolloin ylin kolmikko on Hazard-Benzema-Jovic.

Itse toivoisin, että ensi kaudella lähdettäisiin joihinkin helpompiin peleihin vähän rohkeammin, hyökkäävämmällä formaatiolla, esim 4-2-3-1 jolloin Vini olisi vasemmalla ja Hazard keskellä tai sitten 4--2-2-2 jolloin ylin nelikko Hazard-Vini-Benz-Jovic. Realilla oli suuria vaikeuksia viime kaudella murtaa ennakkoon heikkojen vastustajien kilpikonnapuolustuksia, joten toivoisin että näihin peleihin lähdettäisiin rohkeammin ja rämäpäisemmin, ratkaisemaan ottelua hyvissä ajoin ja kontrolloimaan sitä totaalisesti ja nuijimaan vastustajan puolustus aivan maanrakoon. Eli iskemään se 3-4 maalia,vaikka sitten omiin jostain vastahyökkäyksestä ehkä yksi menisikin. Eli ei sitä viime kauden muniinpuhaltelua, vaan armoton mylläkkä päälle alusta lähtien.
5
Ite katsoisin Vinin oikealla ensin ennen kuin tuomitsen. Todella vähän siellä ehti kokeilla. Viimeistelytaidossa on sen verran puutteita, että vasemmalta keskelle leikkaaminen menee ainakin vielä hukkaan. Hazard oikeutetusti ykkösehdokas vasemmalla.

Jännää on, jännää on. Paljon kysymysmerkkejä ilmassa melkein jokaisella pelipaikalla.
6
Keskustelua Real Madridista / Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Uusin viesti kirjoittanut Alpo eilen kello 13:18:35 »
Viniciusta peluutetaan ensi kaudella oikeassa laidassa. Hukkaan menee Vini oikealla, mutta niin menee myös Asensio. Munaravaavat, Carvajal ja Odriozola tarvitsevat yläpuolelleen peliä rakentavan pelaajan, joka osaa liikkua väleissä. (James hyvänä päivänä).

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/07/19/5d30f4b7ca4741ce2d8b45da.html
7
Keskustelua Real Madridista / Vs: Real Madrid Cantera
« Uusin viesti kirjoittanut Mágico Madrid eilen kello 10:40:43 »
Raul tahtoo pitää Pedro Ruizin Castillan hyökkäyskalustossa mukana. Viime kaudella A-junnuissa maaleja mättänyt pelaaja oli jo lähdössä lainalle, mutta Raul on laittanut siirrolle blokin. Jopa Primeran Alaves on halukas lainaamaan 19-vuotiaan pelurin. Nimenä ei varmaan monelle kerro mitään, mutta poika on 196cm hujoppi. Ihan ei Markkasen mittaan (197cm) yllä, mutta harvemman Castillassa on näitä yli 190cm näkynyt.

Taas yksi mielenkiintoinen peluri Castillassa, jos sinne tosiaan jää. Toinen vakituinen kärkipelaaja on näillä näkymin Rodrigo, joka ehti jo muutaman pelin viime kaudella pelaamaan Castillassa. Sitten tietenkin Kuboa ja varmaankin Rodrygoa hyökkäyspään pelipaikoille tarjolla.
9
Keskustelua Real Madridista / Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Uusin viesti kirjoittanut Chris 18.07.2019, 20.46.57 »
Laitetaanpa nyt tähän topiciin huhuja pelaajasiirroista -topicin sijaan.

Oliko se nyt Zidane kun jossain menneen kauden pressissä mainitsi että formaatti saattaa muuttua. Eihän se oikein muuksi voi muuttua. Timanttia tuskin tulee. Täällä foorumillakin oli siitä silloin juttua.

Ahaa, okei. Kiitos selvennyksestä!  :peukku_ylos: Jotenkin piirsin jo mielessäni tuon 4-4-2 timantiksi ja ihmettelin että mihin laiturit laitetaan.  :D

Mutta ei tuolla voi mennä ellei tule Pogbaa ikkunasta sisään. Ei voida Casemiro & Modric pohjalla mennä koko kautta.

Samaa mieltä kyllä tanun kanssa, että vaikea tuota on muodostaa niin, että saisi jonkun 4231 -formaatin. Tai saa, mutta että ei vuoda omaan päähän jatkuvasti. Näkisin, että Zidane luottaa edelleen omaan CMK -tridenteen keskikentällä, jolla taataan että Casemiro turvaa Modricin ja Kroosin selustan ja tuolla kaksikolla on vapaus ottaa riskiä ylöspäin. Tuo 4231 voisi toimia jossain "helpoissa peleissä" mutta tuo asia erikseen ja La Ligakin alkaa olla vaan sellainen sarja, ettei mihinkään peliin voi aivan överi hyökkäysvoittoisesti lähteä.

Tulevasta formaatiosta ei ole juurikaan tihkunut tietoja, arvailuja vain Marcan ja AS:n toimesta. Eiköhän asiasta saada jotain vihiä, kun ensimmäiset harjoituspelit vihdoin saadaan pelattua.

Itse veikkaan, että ideaaliavaus tulee olemaan yhä 4-3-3-, jossa CMK keskellä ja Hazard-Benzema-Bale/Asensio muodostavat sitten hyökkäyskolmikon. Toki tuota voi hieman hienosäädellä aina vähä tilanteen ja vastustajan mukaankin, jolloin voisi saada jotenkin Viniciuksen ja Hazardin samaan aikaan kentälle.
10
Keskustelua Real Madridista / Vs: Varmistuneet siirrot, kesä 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Siete 18.07.2019, 19.55.39 »
Kohtalaisen puskistahan tämä tuli, sillä ensimmäiset huhut siirtoa koskien julkaistiin pari päivää sitten ruotsalaislähteissä. Tässä on meidän ensimmäinen galáctica, jos niin voi sanoa. Mikään supertähti ei taida olla kyseessä, mutta täyttää ainakin muutamia tunnusmerkkejä eli kokemusta löytyy paljon niin ykköskorin seuroista kuin maajoukkueesta ja on saavuttanut merkittäviä asioita sekä joukkue- että yksilötasolla. Nyt kun foorumilla on tartuttu nimien oikeinkirjoitukseen niin todettakoon vielä, että pelaajan nimi kirjoitetaan yhdellä ässällä ja kahdella ällällä. Se ei siis ole mikään Perselani (Äässlani) tai muu vastaava. :D
Sivuja: [1] 2 3 ... 10