Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kolme komeaa maalia ja kaunista jalkapalloa. Numero seiskan maalista tuli kylmät väreet. Muistutti paljon erään toisen seiskan vetoja tuolta paikalta takanurkkaan.  <3 :pallo:
2
Otteluseurannat / Vs: Ottelutopicit kaudella 18/19
« Uusin viesti kirjoittanut Chris tänään kello 08:13:07 »
Jornada 5
3
Otteluseurannat / Vs: UEFA Champions League, Group Stage: Real Madrid C.F - AS Roma 19/09/2018
« Uusin viesti kirjoittanut Chris tänään kello 00:09:18 »
Solid esitys. Puolustus nosti tasoaan valtavasti lauantaisesta ja onhan tuo Casemiro ihan mielettömän tärkeä pelaaja kk-pohjalla. Paikkaa sen, mitä muut hölmöilee. Carvajal aloittanut kautensa myös huomattavasti väkevämmin, mihin edellisen lopetti. Odriozolan tulo pakotti nostamaan tasoa..

Hyökkäyspelaaminen parani myös huomattavasti ja kun Casemiro on tuossa pohjalla, Modric ja Kroos pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Vahva peli koko keskikentältä. Hyökkäykselle pakko antaa hieman piiskaa, sillä tänään olisi lukemat voinut olla helposti 5,6 - 0, jos pojat olisivat vähääkään isommalla liekillä painaneet tekopaikoissa. Jotenkin sellainen tappoisku puuttui, kun piti laittaa se kuula pömpeliin. Toki plussaa siitä, että tilanteita luotiin, kyllä ne ennemmin tai myöhemmin menee myös sisään. Marianon debyytille ja Asension tanssille sydämiä, ei voi kuin harmitella ettei Marco tuota saanut pussiin, olisi pyöritelty viikko jos toinenkin uusintana sitä maalia. Vahva aloitus kuitenkin UCL -kaudelle, seuraavaksi sitten Moskovaan  :peukku_ylos:
4
3-0 ft. Todella hieno esitys! Tätä matsia oli nautinto katsella. Ainoastaan laukausten taso/ viimeistely aiheutti päänvaivaa. Meikäläisen viime matsin jälkeen kirjoittamalla (hyökkäyspeliä koskevalla) kritiikillä voi ainakin tämän matsin perusteella pyyhkiä hanurinsa. Lopen joukkue osaa hyökätä myös nopeasti.  :peukku_ylos: Isco on todella hienossa vireessä. Case oli taas kerran omassa roolissaan loistava.

Asension pyörähdykselle ja no-look viimeistelylle  <3.
5
Hieno voitto!! Pelityyli lämmittää suuresti, mutta tohon vasempaan laitaan on keksittävä jotain kun puolustetaan. Vuotaa valitettavan helposti tällä hetkellä, johtuen hyvin paljon korkeasta prässistä. Täytyykö vain elää tällä vai kiinnitetäänkö tähän huomiota?
6
Sellaisella takaisin Madridiin!  8) Loppui se lammastelukin sitten samalla.
7
Ihan kiva  8)
8
Miten niin ei muka voisi ottaa seiskapaitaa?! :D
9
HERRANJESTAS MARIANO!!! :pallo:
10
Päivä, jolloin numerosta 7 tuli legendaarinen! :pallo:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10