Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Keskustelua Real Madridista / Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Chris eilen kello 20:40:27 »
Varane jäämässä ainakin vielä vuodeksi, jos miehen puheisiin tältä päivältä on uskominen..

Varane: "I will continue here next year and I am sure that we will live again strong emotions."  - Marca

Hyvä uutinen ehdottomasti  :peukku_ylos: Hieman jo huolestutti miehen ympärillä pyörineet huhut mahdollisesta lähdöstä..
2
Vapaa keskustelu / Vs: kaikki vitutus juttu tänne!!!
« Uusin viesti kirjoittanut Alpo eilen kello 20:20:13 »
Se kun lompakko varastetaan.
3
Omien sanojensa mukaan Valavuori tahkonnut alkuvuoden "112% tienoilla" olevalla palautusprosentilla. Uskoo ken tahtoo.. ::)
Suomen parhaat vedonlyöjät jotka osaavat analysoida lajit, sarjat ja joukkueet juurta jaksaen pääsevät maksimissaan sinne 106% tienoille, mutta Valeksi vetää fiiliksellä 112%  :D
4
Omien sanojensa mukaan Valavuori tahkonnut alkuvuoden "112% tienoilla" olevalla palautusprosentilla. Uskoo ken tahtoo.. ::)
5
Keskustelua Real Madridista / Vs: Jatkosopimukset
« Uusin viesti kirjoittanut Chris 20.05.2019, 19.25.53 »
Kroos osoitti, että haluaa sitoutua seuraavaan projektiin ja teki pitkän sopimuksen Realin kanssa. Kun sopimus päättyy, on saksalainen 33-v, joten aika lailla uran ehtoopuolelle sopimus ulottuu. Hyvä näin, Tonista saadaan aivan varmasti vielä enemmän irti, mitä tällä kaudella on nähty.

Seuraava mielenkiintoinen nimi on Luka Modric. Sopimus loppuu ensi kauden jälkeen ja jos kroatialaisella halutaan rahastaa jotain, niin se pitää sitten tehdä tänä kesänä. Kovin pitkää jatkosopimusta ei enää kannata tehdä, mutta en mielelläni myöskään luopuisi. Jos huhuihin on uskominen, Lukita saa lähteä jos niin päättää. One more year?

Muista pelaajista joidenka sopimus loppuu 2020, niin Ramosille vaan uutta paperia alle. Taso ei ole tippunut mihinkään ja seuralegenda ansaitsee uuden sopimuksen vielä muutamaksi vuodeksi eteenpäin. Vaikea nähdä El Capin lähtevän yhtään mihinkään, perhe ja lapset on Madridissa ja likimain Jumalan asema on Real -paidassa - niin nyt, kuin uran jälkeenkin. Joukkue tarvitsee johtajuutta tämän kaaoksen keskellä.
6
Keskustelua Real Madridista / Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Uusin viesti kirjoittanut TAMI 20.05.2019, 16.51.35 »
Mbappelta mielenkiintoinen lausunto ja voisin kuvitella, että lienee espanjalaislehdistöjen puheenaihe seuraavat päivät ja viikot.

Mbappé: “I feel that it is time for me to have more responsibility. Maybe here in Paris, it would be my pleasure, or maybe somewhere else. In any case thanks everyone. I am at a turning point in my career.”

Ennen kuin turhaan innostutaan, veikkaan kyseessä olevan vain puheet PSG:n seurajohdon suuntaan uuden palkankorotuksen toivossa. Jos ei, niin Perez - you have one job.

Toivottavasti poika tajuaa, että Pariisissa ei tule nousemaan suurimpien joukkoon. Tähän asti on ollut fiksua pysyä kotikonnuilla, mutta pakkohan tuon on ennen pitkää siirtyä Real Madridiin. Sitä koko pelaaja huokuu.

Toivoa sopii, että kyseessä ei ole vaan palkankerjuuta, vaan ihan aitoa kunnianhimoa olla paras ja nousta Ronaldo & Messi -kastiin.

Siirto harmillisesti on vain ihan järkyttävän vaikea toteuttaa, koska PSG pitää ymmärrettävästi kiinni niin kovaa kuin vain ikinä mahdollista.
7
Keskustelua Real Madridista / Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Uusin viesti kirjoittanut maheinon 20.05.2019, 11.59.22 »
Zidane Juventukseen? Olisi aika kova pommi.
8
Otteluseurannat / Vs: Jornada 38: Real Madrid C.F. - Real Betis 19/05/2019
« Uusin viesti kirjoittanut Redondo 20.05.2019, 11.34.26 »
Eiköhän viimeistään tämän matsin jälkeen voi todeta, ettei kauden onnistuminen ollut valmentajasta kiinni. Mikäli se nyt oli vielä jollekin epäselvää. :D
Eikö ole mahdollista, että jokainen tämän kauden valmentajista epäonnistui tehtävässään?
9
Keskustelua Real Madridista / Vs: Jatkosopimukset
« Uusin viesti kirjoittanut Redondo 20.05.2019, 11.32.48 »
Lähtöspekulaatioille piste: Toni Kroos 2023
Tämä yllätti ainakin meikäläisen. Ei kovin hohdokasta Tonilta tämä kausi ja huhujakin ollut paljon ilmassa...
10
Keskustelua Real Madridista / Vs: Jatkosopimukset
« Uusin viesti kirjoittanut RONALDO 20.05.2019, 11.18.16 »
Sivuja: [1] 2 3 ... 10