Kirjoittaja Aihe: Zinedine Zidane - La Soluzzión  (Luettu 12116 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Redondo

 • Vieras
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #40 : 31.05.2018, 14.12.38 »
Zidane says he has "taken the decision not to continue next year"

Se oli sitten virallisesti siinä...

e. Tämä on ilmeisesti tullut myös seuralle täysin puskista:
Florentino speaks: "Zidane must be the first to take the floor, he came to see me yesterday to tell me about an unexpected decision and he should be the one to explain it."

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5096
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #41 : 31.05.2018, 14.29.44 »
"If I don't think that we can keep winning then it's time."

Ei taida Zidane itsekään luottaa siihen, että saisi onnistuneen uudelleenrakennuksen tehtyä. Viime kesän siirtomarkkinat menivät täysin penkin alle ja olisi ollut mielenkiintoista nähdä, toistuisiko sama perseily tänäkin vuonna. Tätä Zizou ei nyt pääse näyttämään.

On kuitenkin turhaa uskoa enää - etenkään Real Madridin kohdalla - mihinkään Sir Alexin kaltaisiin pitkiin tarinoihin. Valmentajat kestävät maksimissaan kolme-viisi vuotta ja sen jälkeen on hyvä tuoda uutta näkökulmaa tekemiseen. Tällä kertaa erona vain on, että seurajohto ei halunnut tämän vielä tapahtuvan.

Uusi suunta, uusi soluzzión.

#10

 • Viestejä: 1330
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #42 : 31.05.2018, 14.58.13 »
Olen vähän ounastellut Zidanen aiemmista lausunnoista että näin saattaa kesän aikana tapahtua. Ja heitän arvaukseni että Zidane havittelee pestiä Ranskan maajoukkueen peräsimessä - kellään tällä maapallolla ei ainakaan ole näyttää parempaa CV:tä lähikausilta. ;D Siinä olisi herralle mainio nelivuotisprojekti.

Realin kannalta tämä on luonnollisesti kaamea isku, pitkästä aikaa oli puikoissa kaveri joka nautti pukukopissa kaikkien suurta arvostusta (nurinnoista huolimatta) ja tulokset olivat murhaavia. Väistämätön pelko tässä on se että tämä vaikuttaa sekä rosteriin että joukkuehenkeen ja syksyllä on paluu aiempien kausien sekasortoon - josta tänäkin syksynä oli jo vahvoja viitteitä. :-\

#10

 • Viestejä: 1330
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #43 : 31.05.2018, 15.27.13 »
Zidanelle hatunnosto ajoituksesta, joukkue sai juhlia rauhassa viimeistä mestaruuttaan mutta ilmoituksen ajankohdalla Zidane takasi silti seurajohdolla maksimaalisen ajan hommata seuraaja itselleen. Samaten, mikäli vatsa on täynnä eikä kunnon motivaatiota enää ole, on syytä siirtyä syrjään. Tästä koneesta otettiin kaikki mahdollinen irti eikä Zidane itsekkäästi lähtenyt jahtaamaan neljättä sulkaa hattuunsa.

PS. Mahtaa Ronaldoa kismittää että taikuri veti elefantit hatusta ja varasti tällä ilmoituksella mediahuomion häneltä. ;D

RMadrid

 • Viestejä: 955
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #44 : 31.05.2018, 16.28.29 »
Vähän 50/50 fiilikset.

*Onhan tässä vähän haikea mieli. Vaikka liiganpuolella ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista, onhan tuo mies tehnyt käsittämätöntä jälkeä lyhyessä ajassa.
*3 perättäistä UCL-mestaruutta ja missä Galactico-hankinnat? Hieno esimerkki, että rahalla ei saa menestystä.
*Hyvä aika lähteä, jos herra itse sen tajusi, että riittävää nälkää ei enää ole. Mielummin näin, kun väkisin ahertaa 2 kautta Bernabeun buuatessa.

-Mitä tekee joukkueen runko? Ronaldo, Marcelo, Bale, Modric...lähtevätkö myös "Madrid tarvii muutosta" oven auetessa.

*Pochettino varmasti 1.nimi ja kelpaisi allekirjoittaneelle myös.
I drink wine and I know things

RMadrid

 • Viestejä: 955
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #45 : 31.05.2018, 16.29.36 »
PS. Mahtaa Ronaldoa kismittää että taikuri veti elefantit hatusta ja varasti tällä ilmoituksella mediahuomion häneltä. ;D
Mietin juuri samaa. Minkähän "lipsautuksen" hän nyt päästää :D
I drink wine and I know things

maheinon

 • Viestejä: 1871
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #46 : 31.05.2018, 18.55.27 »
Ihan hyvä päätös. Nyt tilalle joku taktiikkavelho? En yllättyisi vaikka Guti hyppäisi ruoriin.

Paljon kertoo, että miten Zidanen taustatiimin käy. Jatkavatko he tai osa heistä?
What do you think the next happen now.

Chris

 • Viestejä: 5731
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #47 : 31.05.2018, 19.25.37 »
Puskista tuli tämä päätös, mutta jo talven aikana saatiin tästä osviittaa. Kun tulokset olivat heikkoja, Zidane totesi julkisesti Realin päävalmentajan paikan olevan henkisesti hirvittävän iso kuorma. Se, että Zizou taikoi yhden vielä yhden isokorvaisen hatustaan, oli viimeinen luku tälle uskomattomalle satutarinalle. Zizoun pään sisään tuskin pääsee, mutta veikkaan päätöksen syntyneen tietyllä tapaa jo kuluneen kauden aikana - päätöksestä ei kuitenkaan annettu mitään vihiä, jotta kaikki fokus pysyy etenkin pelaajistolla UCL:n loppuhuipennuksessa. Päätös on varmasti täysin Zidanen näpeissä ja vaikea olisi uskoa, että seuran sisältä olisi tullut minkäänlaista paineistusta ratkaisuun.

Jos mennään ajassa kuitenkin taaksepäin 2,5 vuotta. Zidane tuli siivoamaan Benitezin sotkuja; koko pukukoppi oli sekaisin jo entuudestaan Ancelottin odottamattomien potkujen jälkeen, mutta Benitezin ajanjakson jälkeen se oli kaaoksessa. Zidanen tehtävä oli saada edes jonkinlaiset puhtaat pöytäliinat Benitezin jäljiltä pöytään - olihan takana vain 2,5 vuoden valmennusurakka Castillan peräsimessä sekä rooli Ancelottin apuvalmentajana. Debyyttipuolikaskaudellaan Zizou vei Realin aina UCL -mestaruuteen asti, joka riitti pitämään miehen työpaikan. Se oli vasta ensimmäinen luku tässä hienossa tarinassa.

Kausi 16/17 oli vain jatkumoa Zidanen tarinalle. Ei kukaan edelleenkään uskonut, että taktisesti köyhä ja kokematon ranskalainen voisi luotsata joukkueen menestykseen. Olihan edellisen kauden isokorvainen ollut monien mielestä vain pelkkää onnenkauppaa. Kausi päättyi kuitenkin tuplaan, Madridissa oli asiat paremmin kuin moneen vuoteen, jopa paremmin kuin Ancelottin ensimmäisellä kaudella. Megastarat hitsautuivat yhteen ja joukkue pelasi samaan pussiin.  Ennennäkemätöntä Real Madridissa. Kun jotain ongelmia pitää löytää, oli tuon kauden ongelma se, ettei Madrid ollut 1,5v aikana Zizoun komennossa kokenut vieläkään sitä laskuvaihetta, sitä vaihetta, jolloin koko paketin toimivuus todenteolla testattaisiin. Marca, AS ja muut manololehdet ovat taatusti joutuneet turhautumaan, kun Zidanen poppoo paineli voitosta voittoon, pokaalista pokaaliin. No, media sai vielä oman osansa...

Kulunut kausi toi sitten ne vaikeudet, jotka Zidane käsitteli etenkin omaan kokemukseensa nähden ihailtavasti. Lähtökohtiin nähden 17/18 kauden piti olla Valkoisille täysi jackpot: Barca oli sekasorrossa eikä Los Blancosile pitänyt olla pysäyttäjää. Kesän siirtoikkuna jätti kuitenkin paljon kysymysmerkkejä ja vaikka hyväuskoisimmat (kuten minä) tahtoivat uskoa materiaalin leveyteen, toisin kävi.

Ongelmat alkoivat kentällä ja tulokset heikkenivät. La Ligassa meno oli ajoittain umpisurkeaa ja kulunut kausi Primerassa tullaan muistamaan yhtenä seurahistorian suurimpana mahalaskuna.  Tappio Leganesille oli Zizoun sanojen mukaan valmentajauransa vaikein paikka eikä silloin ollut sattumaa, että ensimmäiset puheet niin potkuista, kuin myös omatoimisesta irtisanomisesta saivat alkunsa. Jo tuolloin tammikuussa Zizou ilmoitti, että tekee päätöksensä jatkostaan kun kausi on ohi - ja sen päätöksen Zidane teki. Päätös on madridistoille ollut raskas, ja täysin odotetusti. Kun kolminkertainen UCL-voittaja ilmoittaa lähdöstään eikä uudesta valmentajasta ole pienintäkään tietoa, aiheuttaa se valtavasti spekulaatioita ja kysymyksiä tulevasta. Kuka ottaa vastuun, kuka lähtee, kuka jää? Nykyrosterilla prime time -aikaa olisi ollut vielä 2-3 kauden verran, mutta nyt Madridissa on alkava uudelleenrakentamisen aika. Kun puhutaan seurasta nimeltä Real Madrid ja otetaan lähtökohdat huomioon, kesästä tulee massiivinen. Eikä kesä ole vaikuttamatta myöskään tulevaan kauteen. Kullassa huuhtonut seura on pitkästä aikaa siinä tilanteessa, kun joukkueen uudelleenrakennus on aloitettava alusta ja ympärillä leijuu enemmän kysymysmerkkejä, kuin mitään muuta.

Huolimatta siitä, miten koville Zidanen lähtö ottaa ja miten paljon arvoituksia tämä jättää tulevaisuutta varten, on helppo arvostaa ranskalaisen päätöstä. Hänen piti olla vain puolen vuoden korvike, josta paljastuikin yksi seurahistorian suurimmista valmentajista. Zidane toi Madridiin sen, minkä ei käytännössä pitänyt olla edes mahdollista. Kun Zidane koki, että on aika väistyä ja jättää vääjäämättä edessä oleva uudelleenrakennus muille henkilöille, nostan hattuni suoraselkäisyydestä ja siitä, että uskaltaa myös väistyä, kun niin kokee.

Zidanen nimi tullaan jatkossa kuitenkin kirjoittamaan kultaisin kirjaimin Realin seurahistoriassa. Mies, joka teki itsestään yhden seurahistorian suurimmista - ellei jopa kaikkein suurimman.

Gracias, Zizou.  <3

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Siete

 • Viestejä: 3223
 • Teemu Pukki baby
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #48 : 31.05.2018, 22.22.57 »
Tänään on musta päivä madridismon kannalta. Sain kuulla tästä traagisesta uutisesta, kun avasin kännykän puoli neljän aikoihin. Onefootballin kännykkäsovellus ilmoitti ensin ruudun yläreunassa, että "Zidane to appear in surprise Real Madrid news conference at 13:00 CEST" ja heti parin sekunnin päästä "Zinedine Zidane confirms he has left Real Madrid". Siinä piti hetken aikaa sulatella, mitä tuli juuri luettua. Ei sitä pysty oikein vieläkään täysin käsittämään, vaikka tuosta hetkestä onkin kulunut jo useita tunteja.

Mielestäni on aika turha selitellä, että nimenomaan oma-aloitteisesta lähdöstä olisi muka ollut nähtävillä jonkinlaisia merkkejä jossain vaiheessa kautta. Florentinon kommenteista ja elekielestä voi päätellä, miten odotettavissa ranskalaisen eroilmoitus oikeasti oli. Ennen erouutista Zidanen tuorein lausunto omasta jatkostaan oli seuraavanlainen:
Zidane kommentoi jatkoaan Las Palmas -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa:

"Jos se on minusta kiinni, niin jatkan Real Madridissa. Tarkoituksenani on jatkaa niin kauan kuin mahdollista ja olen sanonut sen monta kertaa. Asia on niin, että Madridissa kaikki riippuu tuloksista. Olen ollut täällä 18 vuotta ja tiedän, kuinka Real Madridissa toimitaan. Nautin työstäni ja haluan todella jatkaa."

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/03/30/5abe2004e2704e31218b45cc.html
Haluaisin tietää, mikä sai Zidanen mielipiteen kääntymään täysin päinvastaiseksi vain kahdessa kuukaudessa. Eropäätökseen vaikuttaneista syistä Zidane mainitsi ainoastaan sen, että hän uskoo joukkueen voivan jatkaa voittamista vain siirtymällä sivuun. Ensin tästä kommentista tuli mieleen, että eikö Zidane usko pystyvänsä motivoimaan pelaajiaan La Ligaan ja Copa del Reytä varten, mutta siitä ei taida olla kyse.

Kaikesta päätellen Zidanen takki on yksinkertaisesti tyhjä, koska hän ei aio valmentaa ensi kaudella mitään joukkuetta. Enkä nyt tarkoita mitään kylläisyyden tunnetta kaikkien näiden mestaruuksien jälkeen, sillä kenenkään ei pitäisi epäillä Zidanen kaltaisen persoonan voitonnälkää. Ranskalainen ei vaan jaksa enää pyörittää Real Madridin kaltaista valtavaa sirkusta. Niin loistokkaita kuin voiton hetket ovatkin Real Madridissa, niin vastapainona vaikeat jaksot ovat sen verran uuvuttavia, ettei kukaan pysty kantamaan päävalmentajan vastuuta muutamaa vuotta kauemmin.

Zidane jätti paluun mahdollisuuden auki, joten ranskalaisen nimeä tullaan takuulla näkemään tulevissa valmentajaspekulaatioissa. Sitä on mahdoton ennustaa, millainen valmentajaruletti seurassa taas käynnistyy. Nuorena valmentajana Zidanella on paljon aikaa palata takaisin, tapahtui se sitten viiden, kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, joten ei tässä auta kuin kääntää katse tulevaan suurimman valmentajan paluuta odotellessa.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #49 : 01.06.2018, 10.00.32 »
Kaikki olennainen tästä on oikeastaan jo sanottukin, mutta kirjoitetaan nyt vielä muutama rivi. Niin kuin joku jo totesikin, ilmeisesti Real Madridin valmentaminen on vaan niin henkisesti kuluttavaa puuhaa, että 2-3 kautta pidempään sitä ei kukaan jaksa. Zizoulla tuli nyt mitta täyteen.

Varmasti hän on tätä aprikoinut jo pitkin kautta. Parin kk takaisissa kommenteissa voi olla kyse vain siitä, että on lasketellut lööperiä täydellisen työrauhan joukkueelle suodakseen. Ja hienostihan Zizou tämäntosiaan hoiti siinä mielessä, että piti asian visusti itsellään, jotta joukkue sai keskittyä olennaiseen  :peukku_ylos:

Ei voi muuta sanoa, että kiitos Zizou. Uskomatonta työtä teki. Seuralegenda nyt sekä pelaajana että valmentajana. Kukaan muu ei voi sanoa, ettei ole koskaan osallistunut tsämppäriin valmentajana, niin ettei voittaisi sitä.  :tuoppi:  Keltään muulta ei löydy tuollaista määrä titteleitä 3 ensimmäisen päävalmentajakauden tuloksena. Ikinä en olisi uskonut mihinkään tälläiseen silloin kun Zidane hyppäsi ruoriin. Valmentaja, joka teki tsämppärin voittamisesta faneille lähes rutiinia.  :D Luulen, että tätä aikautta muistellaan kaiholla muutaman vuoden päästä.

Mielestäni tämä Zidanen aikakausi tarjosi myös pienen opetuksen: taktiikka ja taktinen osaaminen ei ole kaikki kaikessa. Guardiolan ja Kloppin tapaisia täsmävalmentajia ja taktisia pilkunviilajia ylistetään tänä päivänä joka puolella. Zidanen esimerkki havainnoillistaa kuinka iso merkitys on ryhmädynamiikalla ja sillä, että pelaajat saavat toteuttaa itseään kentällä luovasti ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen. 

Chris

 • Viestejä: 5731
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #50 : 01.06.2018, 21.09.53 »
Mielestäni on aika turha selitellä, että nimenomaan oma-aloitteisesta lähdöstä olisi muka ollut nähtävillä jonkinlaisia merkkejä jossain vaiheessa kautta. Florentinon kommenteista ja elekielestä voi päätellä, miten odotettavissa ranskalaisen eroilmoitus oikeasti oli. Ennen erouutista Zidanen tuorein lausunto omasta jatkostaan oli seuraavanlainen:Haluaisin tietää, mikä sai Zidanen mielipiteen kääntymään täysin päinvastaiseksi vain kahdessa kuukaudessa. Eropäätökseen vaikuttaneista syistä Zidane mainitsi ainoastaan sen, että hän uskoo joukkueen voivan jatkaa voittamista vain siirtymällä sivuun. Ensin tästä kommentista tuli mieleen, että eikö Zidane usko pystyvänsä motivoimaan pelaajiaan La Ligaan ja Copa del Reytä varten, mutta siitä ei taida olla kyse.
Mielestäni on myös turha vetää johtopäätöksiä, että päätös tehtiin vasta UCL-finaalin jälkeen. Lienee selvää, että päätös tai ainakin osittainen päätös olisi ollut syntynyt jo kauden aikana. En minä, mutta tuskin sinäkään osaat varmuudella sanoa, mikä on asian oikea laita. Tuon taitaa tietää ainoastaan Zidane ja kenties hänen vaimonsa. Zidane teki jo kauden aikana lausunnoillaan myös hyvin selväksi sen, että hän poistuu sitten kun poistuu ja lopullinen päätös tehdään kauden jälkeen, mutta fakta on se, että kyllä siitä esimakua saatiin jo noin puoli vuotta sitten, että päättynyt kausi on jäämässä tämän ajanjakson viimeiseksi.

Varmasti hän on tätä aprikoinut jo pitkin kautta. Parin kk takaisissa kommenteissa voi olla kyse vain siitä, että on lasketellut lööperiä täydellisen työrauhan joukkueelle suodakseen. Ja hienostihan Zizou tämäntosiaan hoiti siinä mielessä, että piti asian visusti itsellään, jotta joukkue sai keskittyä olennaiseen  :peukku_ylos:

Nimenomaan näin. Zidane koki joulu-helmikuulla koko valmentajauransa vaikeimman jakson ja näki, miten uuvuttavaa Real Madridin valmentaminen voi pahimmillaan olla. Tuo antoi varmasti sen muistutuksen, että jos uusi vastaavanlainen pohjakosketus tulee, ei hän välttämättä kestä sitä henkistä painolastia enää toiseen otteeseen. Näin ollen mies totesi, että on parempi väistyä tyylikkäästi voittajana, kuin jatkaa ja "pelätä" sitä hetkeä, jolloin Los Blancos on seuraavan kerran kriisissä ja ranskalaisen kuva komistaa jokaista ulvovaa espanjalaislehteä kriittiseen sävyyn. Ja vaikka mies ei mediasta välittäisikään, niin Zidanelle Real on SE seura, jota hän ei halua uudestaan viedä siihen jamaan, jossa oltiin noin puoli vuotta sitten.

Tottakai koko case on paljon jossittelua ja spekulaatioita täynnä, joista tuskin kenelläkään on mitään faktaa lyödä pöytään.
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

RONALDO

 • Viestejä: 2911
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #51 : 01.06.2018, 22.31.34 »
Kova on Zidanen pokeri, jos jutussa on vähänkään perää. Valmennusjohdon oli tarkoitus kokoontua torstai-iltana suunnittelemaan kesän harjoituskautta. Keskiviikkona Zidane kuitenkin laittoi muulle valmennustiimille viestiä, että tapaamista ei koskaan tulisi. Jäähyväispressistä laitettiin tiedote ulos noin tunti ennen tilaisuuden alkua ja vasta noin 15 minuuttia ennen pressiä Cadena SER(?) taisi ensimmäisenä uutisoida tuosta lähdöstä, ilmeisesti siis muu valmennustiimi on kaikkien muiden tavoin ollut pimennossa tuohon asti. Hyvin harvinaista nykyaikana, että noin massiivinen päätös ei ole vuotanut etukäteen.

https://as.com/futbol/2018/06/01/primera/1527847558_394253.html

maheinon

 • Viestejä: 1871
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #52 : 03.06.2018, 15.10.54 »
Talvella tehtiin jatkosopimus, missä ilmeisesti kummallakin osapuolella oli oikeus kesällä päättää sopimus, jos niin haluaa. Zidane oli varmasti silloin jo alustavasti päättänyt lopettaa kesällä.
What do you think the next happen now.

Siete

 • Viestejä: 3223
 • Teemu Pukki baby
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #53 : 03.06.2018, 20.57.09 »
Parin kk takaisissa kommenteissa voi olla kyse vain siitä, että on lasketellut lööperiä täydellisen työrauhan joukkueelle suodakseen.
Samalla periaatteella nyt voi kyseenalaistaa ihan mitä vaan, jos valikoidaan yksittäisiä kommentteja ja epäillään niiden todenperäisyyttä ilman mitään perusteita. Asiaa ei olisi voinut enää kovin paljon selvemmin ilmaista ja jos nuo kommentit ei riitä, niin en tiedä mikä sitten. Kaikki on mahdollista, mutta lähtökohtaisesti noihin lehdistötilaisuuksiin ei mennä suoranaisesti valehtelemaan. Varsinkaan noin räikeästi, jos nyt kuvitellaan, että Zidane olisi tosiaan jo tuolloin tiennyt lähtevänsä heti kauden jälkeen. Ennemmin ne vaikeat kysymykset ohitetaan kääntämällä huomio johonkin muuhun asiaan tai jättämällä vastaamatta. Käsittääkseni Zidane on toiminut juurikin näin koko kahden ja puolen vuoden ajan ja jos ei ole, niin linkatkaa ihmeessä sellaisia lainauksia, joissa Zidane on lasketellut lööperiä.

Mielestäni on myös turha vetää johtopäätöksiä, että päätös tehtiin vasta UCL-finaalin jälkeen. Lienee selvää, että päätös tai ainakin osittainen päätös olisi ollut syntynyt jo kauden aikana.
Niin no tästä olemme kaiketi samaa mieltä, koska kirjoitin päätöksen syntyneen kahden viimeisen kuukauden aikana. Zidane tuskin on muuttanut mieltään heti seuraavalla viikolla, joten lopullisen päätöksen syntymisen luulisi ajoittuvan johonkin finaalipaikan varmistumisen ja voitonjuhlien jälkeisien päivien välimaastoon. Zidane vastasi viimeisen lehdistötilaisuutensa viimeiseen kysymykseen, että hän olisi ehkä vielä jatkanut, jos Liverpool olisi voittanut Kiovan finaalin.

Zidane teki jo kauden aikana lausunnoillaan myös hyvin selväksi sen, että hän poistuu sitten kun poistuu ja lopullinen päätös tehdään kauden jälkeen, mutta fakta on se, että kyllä siitä esimakua saatiin jo noin puoli vuotta sitten, että päättynyt kausi on jäämässä tämän ajanjakson viimeiseksi.
Jos olisin kysynyt lähtöä edeltäneenä iltana, että lähteekö Zidane tässä lähipäivien aikana, niin kukaan foorumisteista ei olisi varmasti vastannut myöntävästi. Lähipäivien aikana siksi, ettei Zidane olisi voinut enää pitkittää lähtöään vahingoittamatta seuraavan kauden valmisteluja. Puoli vuotta sitten saatiin esimakua korkeintaan siitä, että Zidane saatettaisiin potkia pihalle. Zidane itse ei kuitenkaan antanut omilla tekemisillään tai sanomisillaan mitään viitteitä irtisanoutumisestaan, joten jos joku tuosta on saanut etukäteen jotain esimakua, niin se on perustunut pelkkiin oletuksiin pohjautuvaan omaan tulkintaan.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2018, 21.12.49 kirjoittanut Siete »
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6745
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #54 : 09.06.2018, 14.03.56 »
Mihis Zidane itse menee?
Ranskan majun valmentaksi olin miestä työntämässä jo vuosi sitten.. Ihan oikeasti Deschamps ei nauti suosiosta jalkapllopiirien ulkopuolla ja muutenkin ranskalaistunut siirtolainen oli sopivampi valmentaja nyky Ranskaan.
I left years ago but I never left. I'm also leaving today, but I'm actually staying.    -Joselu-

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6612
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #55 : 27.02.2024, 18.27.13 »
Zidane jälleen ilmaissut tahtonsa palata valmennushommiin. Ottajia varmasti löytyy jonoksi asti, mutta selvästi ranskalainen etsii sitä oikeaa seuraa/majua.

Enkä mä täysin yllättynyt olisi mikäli palaisi vielä Madridiin. Itsellä vähän sellanen kutina ettei Ancelotti valmenna sopimustaan loppuu vaan siirtyy jossakin kohtaa toimistohommiin.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

maheinon

 • Viestejä: 1871
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #56 : 28.02.2024, 07.40.35 »
Ehkä hän on kuullut, että Carlon tiimissä on apulaisen paikka auki, kun Modric ei sitä halunnut.
What do you think the next happen now.

#10

 • Viestejä: 1330
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #57 : 28.02.2024, 08.11.58 »
Kolmas näytös tulee jossain kohtaa melko varmasti.

Se jokin aika sitten huhuttu Marseillen projekti olisi ollut kiinnostava jossa ZZ olisi saanut yli 200 miljoonan kassan uusia pelaajia varten. Olisi ollut pirun mielenkiintoista nähdä millaisen joukkueen ZZ olisi pyrkinyt kasaamaan.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6745
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #58 : 28.02.2024, 13.14.03 »
Itse en usko Zidanen enää palaavan. Sai itse huomata, ettei uudistaminen onnistu mitenkään.

Ja Ancelottin uskon valmentajan sopimuksen loppuun.
I left years ago but I never left. I'm also leaving today, but I'm actually staying.    -Joselu-

maheinon

 • Viestejä: 1871
Vs: Zinedine Zidane - La Soluzzión
« Vastaus #59 : 28.02.2024, 14.44.44 »
Kolmas näytös tulee jossain kohtaa melko varmasti.

Se jokin aika sitten huhuttu Marseillen projekti olisi ollut kiinnostava jossa ZZ olisi saanut yli 200 miljoonan kassan uusia pelaajia varten. Olisi ollut pirun mielenkiintoista nähdä millaisen joukkueen ZZ olisi pyrkinyt kasaamaan.

Jos Zidane olis hyvä tsemppaamaan joukkuetta ja pelaajia ottamaan itsestään kaiken irti, niin ei sitä kyllä ole ollut joukkueen rakentajana. Castillassa homma meni vihkoon, mikä näkyi mm. Eero Markkasen hankintana. Toinen stintti edustuksessa oli aivan kammottava. Käytännössä Zidanen jokainen hankinta oli suuri virhe. Zidane ei myöskään osannut uusia joukkuettaan eli nähdä heikkoja lenkkejä ja korvata heitä paremmilla. Se surullisen kuuluisa tilanne missä Zidane ei halunnut vaihtaa Lucas Vazquezia Rooman Mo Salahiin tuo edelleen oksennusta suuhun.

Zidane tarvitsee valmiiksi kasatun joukkueen onnistuakseen. Madridille sellainen on rakentumassa. Bayernilla sellainen jo on.

Erityisen mielenkiintoista olisi nähdä Zidane jossakin keskisuuressa joukkueessa. Nähtäisiin minkälainen valmentaja olisi niissä olosuhteissa.

Madridiin ehkä vielä joskus, mutta seuraavaksi on Kloppon vuoro kesällä 2025.
What do you think the next happen now.