Kirjoittaja Aihe: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi  (Luettu 10716 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Siete

 • Viestejä: 3165
 • Teemu Pukki baby
Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« : 27.06.2017, 18.59.03 »
Vinícius Júnior nousi hetkessä koko jalkapallomaailman tietoisuuteen, kun Real Madrid ilmoitti päässeensä Flamengon kanssa sopimukseen 45 miljoonan euron siirrosta. Oikeajalkaisuutensa vuoksi pääosin vasemmalla laidalla viihtyvä, mutta tarpeen vaatiessa myös oikealla laidalla tai keskushyökkääjänä pelaava huippulupaus jatkaa Flamengossa vielä seuraavan 1-2 vuoden ajan. Viníciuksen pelaajaoikeudet siirtyvät Madridiin heinäkuussa 2018 pelaajan täytettyä 18 vuotta. Hyökkääjään kohdistuvat odotukset ovat valtavia, eikä yksikään brasilialaispelaaja ei ole tehnyt vastaavanlaista vaikutusta suureen yleisöön Neymarin läpimurron jälkeen. Viníciusta on kuvailtu poikkeukselliseksi lahjakkuudeksi, jollaisia ilmaantuu vain kerran vuosikymmenen aikana. Nuorukainen on monille vielä täysin tuntematon tapaus, joten tässä on hänen tarinansa.


Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior eli Vinícius Júnior syntyi 12. heinäkuuta 2000 São Gonçalon kaupungissa, joka sijaitsee Rio de Janeiron metropolialueella. Hän kasvoi Porto do Rosan kaupunginosan vaatimattomissa oloissa isänsä Viníciuksen, äitinsä Fernandan, isosiskonsa Alessandran sekä pikkuveljensä José Neton kanssa. Häneltä ei periaatteessa puuttunut mitään perustarpeita, mutta perhe oli jatkuvasti tiukoilla taloudellisesti. Urheilullisen kehityksen kannalta Viníciuksen elämän lähtökohdat olivat suorastaan ideaalit.

Matka kohti parrasvaloja alkoi vuonna 2006, kun isä-Vinícius vei 5-vuotiaan poikansa läheiseen Escolinha Fla São Gonçalo -jalkapallokouluun. Liittyessään hänet kirjattiin vasemmaksi laitapuolustajaksi, mutta ujo ja hiljainen poika siirrettiin pian hyökkääjäksi. Nuori Vinícius innostui pelaamista niin paljon, että vuonna 2007 hän alkoi pelata myös futsalia Canto do Rio -nimisessä seurassa. Viníciuksen ketteryys ja reaktiokyky kehittyivät futsalin parissa, minkä ansiosta hän oppi harhauttelemaan taitavasti ja pelaamaan ahtaissa tiloissa.


Ammattijalkapalloilijan sijaan Viníciuksesta oli vähällä tulla futsalpelaaja, kunnes kohtalo puuttui peliin. Vuonna 2009 isä-Vinícius ja äiti Fernanda veivät poikansa Flamengon futsaljoukkueen testeihin. Seura näki paljon potentiaalia 9-vuotiaassa Viníciuksessa, mutta poikaa pidettiin vielä liian nuorena ja häntä pyydettiin palaamaan seuraavana vuonna. Vinícius ei kuitenkaan halunnut enää palata, vaan hän päätti unohtaa futsalin ja keskittyä ainoastaan jalkapalloon.

Elokuussa 2010 Vinícius läpäisi Flamengon jalkapallojoukkueen testin ja pojan perheellä alkoi koeaika. Porto do Rosasta on yli 70 kilometrin ajomatka Ninho do Urubuun, jossa Flamengon harjoituskeskus sijaitsee. Isä-Viníciuksen oli lähdettävä väliaikaisesti tekemään töitä São Pauloon saadakseen riittävästi taloudellista tukea perheelleen. Vastasyntyneestä José Neto -veljestä huolehtinut Fernanda saattoi Viníciuksen Gávean linja-autoasemalle päivittäin ja odotti siellä neljä tuntia, kunnes poika palasi harjoituksista. Tilanne helpottui huomattavasti, kun perhe sai sovittua Viníciukselle pakettiautokyydin harjoituskeskuksen ja kodin välille.


Koeajan umpeuduttua Viníciuksesta tuli täysivaltainen Flamengon junioriakatemian pelaaja. Saman ikäisistä pojista ei ollut Viníciukselle mitään vastusta, joten hänet siirrettiin pelaamaan 1-2 vuotta vanhempien poikien joukkoon. Vinícius kipusi seurassa ylöspäin ikäluokka toisensa jälkeen ja herätti huomiota poikkeuksellisilla taidoillaan. Ei mennyt kauaakaan, kun Flamengon seurajohtoa myöten alettiin ymmärtää, että kyseessä saattaa olla yksi tulevaisuuden suurista nimistä.

Vinícius puki maajoukkuepaidan ylleen ensimmäistä kertaa vuonna 2013, kun Cláudio Caçapa kutsui ihmepojan mukaan Brasilian U15-maajoukkueeseen. Samoihin aikoihin Talento Football Managementin leivissä työskentelevä Frederico Peña löysi Viníciuksen mentyään katsomaan Flamengon ja Fluminensen juniorijoukkueiden välistä finaalia. Hyökkääjän nopeus ja harhauttelutaidot olivat niin vakuuttavaa luokkaa, että vain yksi peli riitti vakuuttamaan Peñan 13-vuotiaan pelaajan kyvyistä. Peña meni katsomaan vielä 3-4 ottelua varmistuakseen näkemästään, minkä jälkeen hän ja hänen kollegansa Lucas Mineiro ehdottivat pelaajalle yhteistyötä. Kaksikko on edustanut Viníciusta siitä päivästä lähtien.

Vinícius oli tärkein yksittäinen pelaaja Geração 2000 Rubro-Negrassa eli Flamengon vuonna 2000 syntyneiden pelaajien joukkueessa, joka pysyi kolmen vuoden aikana voittamattomana yli 90 peräkkäisessä ottelussa. Saavutus ei jäänyt muilta brasilialaisseuroilta huomaamatta, sillä mm. Corinthians yritti parikin kertaa houkutella pelaajaa riveihinsä suurilla rahasummilla. Laajasta kiinnostuksesta huolimatta Vinícius ei halunnut jättää suosikkiseuraansa mistään hinnasta.

Vuonna 2014 Vinícius jätti São Gonçalon kotimaisemat taakseen ja muutti tilapäisesti Ulisses-setänsä luo Aboliçãoon puolittaakseen päivittäisen matkansa harjoituskeskukseen. Vanhemmat ja sisarukset seurasivat pian perässä, kun perheelle löytyi uusi koti Barra da Tijucasta, Rio de Janeiron länsipuolelta.


Vinícius alkoi tehdä nimeään entistä laajemmin tunnetuksi vuonna 2015, kun Guilherme Dalla Déan luotsaama Brasilia voitti alle 15-vuotiaiden Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen. Kuusi maalia iskenyt Vinícius oli turnauksen toiseksi paras maalintekijä sekä yksi turnauksen parhaista pelaajista, mikä herätti välittömästi Chelsean, Cityn, Liverpoolin, Arsenalin, Juventuksen sekä Interin kaltaisten suurseurojen kiinnostuksen. Ruuti pysyi kuivana myös seurajoukkueessa, sillä Viníciuksen iskemät 6 maalia siivittävät Flamengon U15-joukkueen perinteikkään Copa Votorantim -junioriturnauksen voittoon. Maalikuninkuus meni Viníciuksen nimiin.

Voittokulku jatkui Flamengon U17-joukkueessa vuonna 2016. Flamengo voitti Taça Guanabaran ja Taça Rion, jotka toimivat Campeonato Cariocan eli Rio de Janeiron osavaltion mestaruussarjan ensimmäisenä ja toisena kierroksena. Viníciuksen Flamengo näytti paikallisvastustajilleen kaapin paikan voittamalla lopulta koko U17 Campeonato Cariocan. Palkintokaappi täyttyi entisestään Brasilian U17-maajoukkueen voitettua kevyehkön BRICS-maiden (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) välilä pelatun BRICS U-17 Football Cupin. Yksi maalikuninkuus lisää meriittilistaan, tällä kertaa 4 maalilla. Loppuvuodesta Vinícius nousi jo Flamengon U20-joukkueeseen.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Siete

 • Viestejä: 3165
 • Teemu Pukki baby
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #1 : 27.06.2017, 19.00.22 »
Tammikuussa 2017 Vinícius osallistui ensimmäistä kertaa Copa São Pauloon, alle 20-vuotiaille pelaajille tarkoitettuun turnaukseen, jossa Brasilian suurimmat lupaukset pääsevät esittelemään taitojaan. Vastassa oli jopa kolme vuotta vanhempia pelaajia, mutta siitä huolimatta turnauksen parhaaksi vasemmaksi laitapelaajaksi valittu Vinícius teki 4 maalia ja syötti 5. Mestaruutta ei kuitenkaan irronnut tällä kertaa, sillä Flamengo taipui niukasti koko turnauksen voittanutta Corinthiansia vastaan puolivälierissä. Viides sija oli silti kunnioitettava saavutus, sillä mukana oli kaiken kaikkiaan jopa 120 joukkuetta.

Maaliskuussa 2017 Brasilian U17-joukkue jyräsi Chilessä järjestettyjen Etelä-Amerikan mestaruuskisojen voittoon Viníciuksen loistaessa joukkueensa kirkkaimpana tähtenä. Pelaamassaan 8 ottelussa 7 maalia ja 2 syöttöä tehtaillut Vinícius oli kisojen maalikuningas ja hänet valittiin oikeutetusti myös turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Maalinteon ja maalipaikkojen luomisen lisäksi Vinícius ihastutti yleisöä ilmiömäisillä harhautuksillaan. Viimeistään turnauksen päätyttyä eurooppalaiset suurseurat kävivät täyttä sotaa nuoren superlupauksen allekirjoituksesta.


Saman kevään aikana Vinícius kutsuttiin mukaan Flamengon edustusjoukkueeseen harjoituksiin, sillä Copa São Paulossa nähtyjen loistavien pelillisten otteiden jälkeen edustukseen murtautuminen oli vain ajan kysymys. Hän pääsi harjoittelemaan ammattilaisten kanssa ja sen myötä kehittymään entisestään.

Flamengon päävalmentajana toimiva Zé Ricardo vahvisti 7. toukokuuta Viníciuksen nousevan pysyvästi edustusjoukkueeseen. Ammattijalkapalloilijan statuksen saavuttanut Vinícius kävi seuraavana päivänä suorittamassa muodollisen lääkärintarkastuksen, jonka tulokset lähetettiin myös sopimusneuvotteluissa pitkälle edenneen Real Madridin nähtäväksi. Pelinumeroksi valikoitui numero 20 ja Vinícius esiteltiin virallisesti Flamengon uutena pelaajana.

Vinícius ei joutunut odottamaan debyyttiään kovin pitkään. Flamengo pelasi Atlético Mineiroa vastaan Estádio Maracanãlla 13. toukokuuta ja Vinícius pääsi vaihdosta kentälle 82. minuutin kohdalla. Yleisön valtaisa kannustus kääntyi taakaksi tämän kauden Brasilian liigan nuorimmalle pelaajalle, eikä hän saanut lyhyessä ajassa paljon mitään aikaan. Ottelun jälkeen debytantti pääsi kuitenkin vaihtamaan paitoja suurimman lapsuudensankarinsa Robinhon kanssa.


Kaksi päivää myöhemmin, 15. toukokuuta Vinícius allekirjoitti Flamengon kanssa jatkosopimuksen, joka takasi hänelle muhkean palkankorotuksen, pidensi alkuperäisen sopimuksen kestoa vuodesta 2019 vuoteen 2022 ja nosti ulosostohinnan 30 miljoonasta 45 miljoonaan euroon.

Ennätyksellinen 45 miljoonan euron siirto Real Madridiin virallistettiin 23. toukokuuta. Mikään seura ei ollut aikaisemmin maksanut 16-vuotiaasta pelaajasta näin suurta summaa. Samalla Viníciuksesta tuli kaikkien aikojen toiseksi kallein Brasilian pääsarjan pelaaja, heti 86 miljoonalla Santosista Barcelonaan siirtyneen Neymarin jälkeen. Huhujen mukaan juuri Neymarin tapauksella saattoi olla osuutta Real Madridin halukkuuteen maksaa näin korkea hinta Viníciuksen palveluksista. Siirron yhteydessä Real Madrid maksoi Flamengolle 30 miljoonaa ja loput 15 miljoonaa maksetaan osissa, kunnes Vinícius saadaan Madridiin.

Siirron jälkeen kävi ilmi, että Barcelona oli tarjonnut Viníciukselle rahallisesti parempaa sopimusta ja katalaanit olivat jopa valjastaneet Neymarin suostuttelemaan pelaajaa valitsemaan Real Madridin sijaan Barcelonan. Vinícius ei kuitenkaan antanut aivopestä itseään ja hän valitsi Real Madridin, koska halusi pelata maailman suurimmassa seurassa. Real Madridin nykyinen projekti oli myös Viníciuksen silmissä parempi kuin Barcelonan vastaava.


Viníciuksen kohdalla jalkapallomaailman huipulle nouseminen ei ole niin sanotusti noussut hattuun. Edustajansa Frederico Peñan mukaan Vinícius on hyvin ammattiinsa keskittynyt nuori mies, joka ei mieti rahaa, yöelämää tai juhlimista. Peñan mukaan Vinícius ei edes tiedä, kuinka paljon rahaa hän tienaa. Harjoituskeskuksen lähelle muuttanut Vinícius keskittyy vain pelaamiseen, mutta kentän ulkopuolella nuorukainen elää nauraen ja huolehtii vain kännykästään, kengistä sekä nappiksista. Viime aikojen valtavat elämänmuutokset eivät ole juurikaan vaikuttaneet hyökkääjän päivittäiseen tekemiseen.

Menestys ei ole myöskään saanut Viníciusta unohtamaan juuriaan. Jokaisen turnauksen jälkeen teinisensaatio palaa pieneen, São Gonçalossa sijaitsevaan jalkapallokouluun, josta kaikki alkoi. Hän tuo mitaleitaan ja pokaaleitaan näytille, jakaa nimikirjoituksia sekä ottaa kuvia junioreiden kanssa. Vinícius haluaa näyttää jalkapalloilijan ammatista haaveileville lapsille, että periksiantamattomalla asenteella ja kovalla työnteolla unelmat voivat käydä toteen.★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5478
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #2 : 27.06.2017, 19.52.58 »
Avaukselle  :tuoppi:

Sen, mitä olen itsekin hepusta lukenut niin lähteiden mukaan Vinicius on se kaveri, joka tulee treeneihin ekana ja lähtee vikana. Tulee välittömästi mieleen muuan Cristiano.
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3554
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #3 : 27.06.2017, 19.58.51 »
Isot kiitokset Sietelle mielenkiintoisesta selvityksestä nuorukaista koskien. Oli ilo lukea. :peukku_ylos:

Toivottavasti kehityksen jatkumo jatkaa kulkuaan ja saadaan pojasta kova pelaaja pitkäksi aikaa.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6107
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #4 : 27.06.2017, 20.12.37 »
Kiitos  :peukku_ylos:
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #5 : 27.06.2017, 21.21.53 »
Olipas hienoa lukea kaverista. Varmaan 90% oli sellaista tarinaa mitä en ollut ennen tiennyt. Hienoa työtä Siete  :peukku_ylos:
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

sanaseppo

 • Viestejä: 404
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #6 : 27.06.2017, 21.58.22 »
Kiitos Siete! Upea avaus, toivottavasti uran jatko on yhtä upea!
"With the greatest respect to women, football is the most beautiful thing in the world."- Slaven Bilic

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #7 : 27.06.2017, 21.58.45 »
Vuoden foorumistille  :tuoppi:
What do you think the next happen now.

Madridista #7

 • Viestejä: 881
 • el Águila de Móstoles
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #8 : 28.06.2017, 17.58.34 »
Topicin avaukselle :tuoppi: todella mielellään luki junnun taustan.

Mitä lähteitä Siete käytit tässä?  :)
”Jalkapallo on yksinkertainen peli, jossa 22 miestä juoksee pallon perässä 90 minuutin ajan, ja lopuksi Saksa voittaa.”
- Gary Lineker

Siete

 • Viestejä: 3165
 • Teemu Pukki baby
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #9 : 29.06.2017, 13.52.39 »
Mitä lähteitä Siete käytit tässä?  :)
Keskeisin lähde oli brasilialainen O Globo ja siihen tueksi otin hieman portugalinkielistä Wikipediaa, Marcaa, Goalia sekä muutamia muita lähteitä. Viníciuksen siirron varmistuttua halusin tutustua pelaajaan tarkemmin, mutta saatavilla ollut englannin- ja espanjankielinen sisältö jätti paljon toivomisen varaa, suomenkielisestä sisällöstä puhumattakaan. Eri lähteitä selaillessa tuntui melkein siltä kuin olisin joka kerralla lukenut uuden tarinan jostain aivan muusta pelaajasta, sen verran paljon virheellistä tietoa ja heittoa oli näiden artikkelien välillä. Päätin itse ottaa faktoista selvää paikallisen median avulla, vaikka en osaakaan kovin montaa sanaa portugaliksi. Google-kääntäjän avulla portugali kuitenkin taipuu muutamia yksittäisiä sanoja lukuun ottamatta lähes virheettömäksi englanniksi, joten kasasin tämän avauksen sillä tavalla. Ajattelin, että aihe saattaisi kiinnostaa myös muita foorumisteja.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Siete

 • Viestejä: 3165
 • Teemu Pukki baby
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #10 : 30.06.2017, 14.48.33 »
Viníciuksen "toiset vanhemmat" antoivat Marcalle mielenkiintoisen haastattelun pelaajaan liittyen.

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2017/06/29/5953eed6e2704e91558b456d.html
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #11 : 01.07.2017, 09.27.39 »
Sama suomeksi: http://www.laliiga.com/2017/06/30/real-madridin-45-miljoonan-euron-ihmeteinin-vanhemmat-kolmen-vuoden-paasta-ajattelevat-etta-summa-pieni/


Nuorukaisen vanhemmat Ulysses ja Tatiana antoivat espanjalaismedia Marcalle haastattelun viime aikojen tapahtumiin liittyen.

Kuvittelitteko, että hän lähtisi Brasiliasta näin nuorena?

Ulysses: Jos joku olisi sanonut minulle kolme vuotta sitten, että hän tekisi sopimuksen Madridin kanssa, olisin nauranut hänelle päin naamaa. Ajattelin, että jokin iso joukkue Euroopassa voi kiinnostua hänestä, kun ikää on 18 tai 19 vuotta.

Väitetään, että joku muu kun pelaaja itse valitsi juuri Real Madridin.

U: Valetta. Se joka puhui hänelle päätöstä tehdessä olin minä. Kysyin häneltä ”oletko päättänyt” ja hän vastasi ”Hala Madrid”.

Matkustitte Madridiin ennen päätöksen tekoa?

U: Kyllä

Tapasitteko Real Madridin valmentajia tai pelaajia?

U: Real Madridin pelin jälkeen juttelimme Casemiron kanssa ja tervehdimme Zinédine Zidanea.

Tatiana: Casemiron kanssa puhuimme paljon. Hän sanoi ”Tuokaa poika tänne, niin me autamme häntä”

Vinicius on monimutkaisessa iässä. On murrosikää, tyttöjä ja juhlia. Kuinka tämä vaihe sujuu?

U: Hän on todella hiljainen ja viihtyy kotona.

T: Hän käy aina välillä ulkona, mutta hän ymmärtää jo nyt, että urheilijan elämä on tarkkaa ja se ei sovi yhteen yöelämän tai juomisen kanssa. Hän ei ole kyllä koskaan pitänytkään siitä. Hän tietää, että joistain asioista tulee luopua. Hän ei juo alkoholia vaan Coca Colaa. Hän on tietoinen, mitä tulee tehdä, että voi tulla maailman parhaaksi.

Puhuuko hän jo maailman parhaaksi tulemisesta?

U: Hän pelaa Brasilian suurimmassa seurassa ja on menossa maailman suurimpaan seuraan. On selvää, että hän tahtoo olla paras.

Käsi sydämelläsi, oliko hän mielestäsi tuon summan arvoinen?

U: Kyllä. Kolmen vuoden päästä he ajattelevat, että ”maksoimme hänestä vähän”. Esimerkiksi mikä on Neymarin arvo nykyään? Ainakin 200 miljoonaa euroa.
What do you think the next happen now.

sanaseppo

 • Viestejä: 404
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #12 : 01.07.2017, 11.56.16 »
Nuorukaisen vanhemmat Ulysses ja Tatiana..

Niin ja kyseessähän on hänen "toiset vanhempansa" kuten Siete kirjoitti. Eli setänsä ja tätinsä ilmeisesti, ei oikeat vanhemmat. Marcan jutussa siis oikein nämä.
"With the greatest respect to women, football is the most beautiful thing in the world."- Slaven Bilic

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #13 : 01.07.2017, 14.51.03 »
Niin ja kyseessähän on hänen "toiset vanhempansa" kuten Siete kirjoitti. Eli setänsä ja tätinsä ilmeisesti, ei oikeat vanhemmat. Marcan jutussa siis oikein nämä.

Nähtävästi näin. Mitäköhän hänen oikeille vanhemmilleen on tapahtunut, kun eivät poikansa kanssa asustele.
What do you think the next happen now.

Siete

 • Viestejä: 3165
 • Teemu Pukki baby
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #14 : 12.07.2017, 20.47.51 »
Viníciukselle tänään 17 vuotta mittariin. Vielä vuosi jäljellä ennen kuin brassista voi virallisesti tulla Real Madridin pelaaja.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Siete

 • Viestejä: 3165
 • Teemu Pukki baby
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #15 : 23.07.2017, 13.42.31 »
Vinícius palasi viime yönä tositoimiin lähes kuukauden mittaisen tauon jälkeen. Vastassa oli sarjataulukon alemmassa keskikastissa majaileva Coritiba ja Vinícius päästettiin irti viimeisen puolen tunnin ajaksi 1-1 tilanteessa. Nuorukainen hankki Flamengon 2-1 voittomaaliin johtaneen rangaistuspotkun ja jätti kentälle pari nättiä yksityiskohtaa. Mielestäni Viníciuksen tekeminen alkaa näyttää jo hieman vakuuttavammalta kuin aivan ensi alkuun. :peukku_ylos:

https://www.youtube.com/watch?v=PDpsOPt200o
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #16 : 10.08.2017, 13.18.08 »
Vinicius iski viime yönä ensimmäisen maalinsa Flamengon edustusjoukkueessa.

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2017/08/10/598c2aece2704ea5128b4612.html
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #17 : 20.08.2017, 10.10.29 »
Ihmelapsi oli eilen illalla avauksessa, kun Flamengo kohtasi Atletico GO:n kotonaan ja iski molemmat Flamengon maalit 2-0 voitossa  :peukku_ylos:

https://www.youtube.com/watch?v=YjRh1bf2MFQ
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #18 : 20.08.2017, 10.44.18 »
Komeita maaleja. Nopeutta ainakin tuntuu löytyvän.
What do you think the next happen now.

sanaseppo

 • Viestejä: 404
Vs: Vinícius Júnior - São Gonçalon ihmelapsi
« Vastaus #19 : 20.08.2017, 13.19.25 »
Ensimmäinen 90 minuuttinen takana miesten peleissä. Hyökkäyspelillisesti olisi selkeästi valmis isompaan rooliin, jonka todennäköisesti tulee kauden toisen puolikkaan aikana itselleen ottamaan. Ja onhan tuo poika nyt ihan käsittämättömän nopea, vielä kun oppisi puskemaan. ::)
"With the greatest respect to women, football is the most beautiful thing in the world."- Slaven Bilic